Set van 4 AlloyGators

Op voorraad
SKU
K4
Vanaf € 129,00

Bescherm uw lichtmetalen velgen tegen slijtage en krassen veroorzaakt door stoeprand- en kuilschade met AlloyGator velgbeschermers. Gemaakt van gemengd supersterk nylon en ontworpen om stevig tussen te velg en band gemonteerd te worden, biedt AlloyGator robuuste en ongeëvenaarde bescherming van de velgen.

Wat zit er bij een set AlloyGators?

4 AlloyGator lichtmetalen velgbeschermers, 6 AlloyGator-verbindingsclips met reliëf, RVS bevestigingsclip,s 2g AlloyGator superbond-lijm, Geschiktheidsteststrip, Montage-instructies en onderhoudsadvies

Zijn mijn wielen geschikt?

AlloyGator wielbeschermers kunnen worden gemonteerd op wielen met een wieldiameter tussen de 12 en 24 inch. Hoewel geschikt voor 98% van alle combinaties van wielen en banden, raden we klanten aan voordat ze AlloyGators installeren, de geschiktheid van hun combinatie op alle wielen van hun voertuig te controleren met behulp van de geschiktheidsmeter in de doos. Ontdek hier hoe je de geschiktheidteststrip gebruikt.

AlloyGators wielbeschermers worden niet aanbevolen voor diamantgeslepen of machinaal gepolijste lichtmetalen velgen. Hoewel het aanbrengen van de AlloyGator bescherming biedt tegen beschadiging door mogelijke onvolkomenheden in het gelakte wieloppervlak, kan AlloyGator het risico op vochtcorrosie vergroten. Als er echter geen minimale schade aan het wieloppervlak is, zal het monteren van AlloyGator-wielbeschermers de schade niet alleen versnellen. AlloyGator Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid als het product is gemonteerd en dergelijke schade optreedt.

Als je niet zeker bent van het gewicht van uw voertuig of als je montageadvies wilt, gebruik dan onze "Zoek een dealer"-zoekopdracht om een ​​officiële, opgeleide AlloyGator-installateur bij jou in de buurt te vinden. Onze installateurs zijn door ons opgeleid en kunnen je adviseren over de geschiktheid van uw voertuig en uw wiel-bandcombinatie.

AlloyGator Limited aanvaardt geen aansprakelijkheid of enige schade veroorzaakt door een AlloyGator die is gemonteerd op een voertuig dat meer dan 2500 kg weegt. Dit omvat ook voertuigen die minder dan 2500 kg wegen, maar die met bagage en passagiers toch boven de 2500 kg uitkomen.

 

Garantie

We bieden 12 maanden garantie op al onze accessoireproducten, deze garantie biedt indien nodig arbeid en gratis nieuwe of vervangende onderdelen als het product kapot gaat als gevolg van fabricagefouten of bij normaal gebruik.

De garantie dekt niet: oneigenlijk gebruik, verkeerde bediening of een defect veroorzaakt door een verkeerde montage

De garantie dekt geen stootschade, schade door agressieve stoffen, blootstelling aan extreme hitte of kou of andere schade veroorzaakt door overmacht of onjuiste montage of vandalisme en schade veroorzaakt door anderen.

Als je ervoor kiest om onze 5 sterren installatie te kopen, ben je verzekerd van kundige installatie.

 

Verzending

Je bestelling wordt dezelfde dag verzonden als je voor 15:00 uur bestelt. 

 

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Set van 4 AlloyGators
Back to Top