Velgen bescherming laten plaatsen

U kunt verschillende redenen hebben om velgen bescherming te laten plaatsen. Natuurlijk zijn veiligheid en bescherming goede redenen, maar de AlloyGators zien er daarnaast ook tof uit. Deze beschermers zijn een snelle manier om uw auto op te pimpen als u kiest voor een van de vrolijke kleuren. Dankzij de velgen bescherming van AlloyGator gaat u met een veiliger gevoel de weg op.

  • Volledige installatieservice
  • Binnen een uur gemonteerd
  • In 14 verschillende kleuren verkrijgbaar

Bel 085 – 30 33 400Mail ons

Waarom velgen bescherming laten plaatsen?

Door het laten plaatsen van velgbescherming, gaan uw velgen langer mee. Heeft u bijvoorbeeld al schade aan uw velgen, dan is het laten plaatsen van AlloyGators een slimme zet. In veel gevallen kunnen we de schade bedekken en ziet u hier niets meer van. Zo bespaart u de kosten van een dure opknapbeurt.

AlloyGators laten plaatsen

U kunt de AlloyGator bescherming zelf monteren, maar het is een stuk sneller om dit te laten doen. De montage regelt u eenvoudig bij het bestellen van uw Alloygator set. Vind een dealer bij u in de buurt en maak een afspraak voor een 5-sterren installatie. We kunnen de AlloyGators vaak al binnen een uur op uw auto monteren. Bestelt u voor 15:00 uur? Dan verzenden we uw bestelling op dezelfde dag.

Stappenplan

  1. Bekijk onze AlloyGator sets en voeg het gewenste product toe aan uw winkelwagen.
  2. Kies een van de 14 kleuren, selecteer de wielgrootte en het aantal producten.
  3. Klik op ‘beschikbaar voor installatie’ om te zien of er een beschikbare AlloyGator-dealer bij u in de buurt zit.
  4. Ga door naar afrekenen en vul hier uw gegevens in.
  5. Selecteer de gewenste verzendmethode en rond uw bestelling af.
  6. Maak een afspraak bij een van de dealers uit stap 3 om uw velgen bescherming te laten plaatsen.

Garantie op onze velgen bescherming

Onze duurzame AlloyGators zijn gemaakt van sterk nylonmateriaal. Op al onze producten bieden we 12 maanden garantie. Gaat het product kapot binnen de gestelde termijn, dan ontvangt u gratis nieuwe of vervangende onderdelen. De garantie is niet geldig bij verkeerd gebruik, verkeerde installatie of door eigen schade. Lees onze pagina over de kwaliteit van AlloyGators en ontdek waarom deze velgbeschermers zo populair zijn.

“IK heb de Alloygator al een tijdje op mijn auto. Ik heb ze aangeschaft nadat een vriend van mij ze ook op zijn Tesla had zitten. Ik rij zelf in een BMW met mooie platte banden en dure velgen. Deze kunststof ringen hebben mijn wielen al een flink aantal keren gered! En ook nog een gave kleur” – Graham Tuhateru

Vind een AlloyGator dealer bij u in de buurt!

Heeft u interesse in een 5-sterren installatie? Laat uw AlloyGators vakkundig plaatsen door een monteur. Omdat er ruim 140 AlloyGator-dealers zijn in Nederland, is er altijd wel een dealer bij u in de buurt. Bekijk onze kaart en zoek op locatie. Direct navigeren? Selecteer de gewenste dealer, klik op route en voer uw huidige locatie in. Binnen enkele seconden vindt u hier een complete routebeschrijving.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de installatie van AlloyGators? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze veelgestelde vragen om te zien of uw vraag ertussen staat. Is dit niet zo? Of spreekt u liever direct een medewerker? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande buttons.

Bel 085 – 30 33 400Mail ons

Back to Top