Waarom kiezen voor 5 sterren fitting?

AlloyGator 5 sterren installatie is onze eersteklas installatieservice. Zonder gedoe en biedt met één klik op de knop onze langdurige, duurzame wielbescherming.

Hoe werkt het?

Stap 1

Kies voor installatie en selecteer een 5 sterren installateur als u AlloyGators besteld.

Stap 2

U ontvangt een orderbevestiging met alle gegevens.

Stap 3

De 5 sterren installateur neemt contact met u op om de installatie in te plannen

Stap 4

U maakt in overleg met de 5 sterren installateur een afspraak.

Stap 5

Op deze afspraak worden de AlloyGators professioneel geinstalleerd.

Je bent beschermd!

Je kan gaan rijden en weet dat je beschermt bent, is er een keer iets aan de hand, dan kunt u altijd bij uw 5 sterren installateur langs!

Onze 5 sterren installateurs zijn zorgvuldig geselecteerde partners die uitgebreide ervaring en kennis hebben als het gaat om het installeren van AlloyGators. Tevens zijn er enkele mobiele installateurs die bij je langskomen.

5 Sterren installateurs houden zich aan onze standaard voor wat betreft  klantenservice en ze bieden een vriendelijke en professionele service. Daarbij zorgen ze ervoor dat ze de installatie altijd volgens de hoogst mogelijke normen plaats vindt. Ze hebben ruime ervaring met het monteren van ons product op diverse wiel- en bandcombinaties en zijn volledig opgeleid door onze interne experts.

Onze 5 sterren installateurs bieden ook een gratis jaarlijkse inspectie van je AlloyGators aan. Neem contact op met je installateur om een gratis jaarlijkse inspectie te regelen.

 

Garantie

AlloyGators wordt standaard geleverd met 12 maanden garantie!.

Koop vandaag nog AlloyGators met installatie!
Back to Top