Beoordelingen

PERS & BEOORDELINGEN

'Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal auto's waarop ik AlloyGators heb gezet en ze hebben me door de jaren heen echt duizenden bespaard.' Quentin Willson – autojournalist en presentator – voormalig Top Gear-presentator

ZOALS GEZIEN IN...

'Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal auto's waarop ik AlloyGators heb gezet en ze hebben me door de jaren heen echt duizenden Euro's bespaard.

Hoe weet ik dit? De ene keer dat ik er niet aan toe kwam om ze op mijn nieuwe Range Rover te monteren, heeft een zeker familielid (wiens naam ik hier niet za noemen) alle vier de velgen in een week tijd stuk gereden. De kosten voor het opknappen van de wielen kostte mij ruim €600,- .

Ik vind AlloyGators de beste uitvinding die er is.'

Quentin Willson – Motoring Journalist and Broadcaster

''Wat is het slechtst denkbare geluid voor een automobilist (Behalve jankende kinderen op de achterbank)?"

Dat is het geluid van het knarsen van een velg van je nieuwe auto langs een stoeprand. 

Kijk neens in de stad naar de wielen van auto's en je zal tot de ontdekking komen dat er maar weinig onbeschadigde velgen zijn.  Het rarae is dat de auto's er meestal perfect onderhouden en gepoetst uitzien. Als er een deuk of een kras op de auto zit wordt deze onmiddelijk gerepareerd. Maar waarom verwaarlozen we onze velgen zo? De huidige velgen zijn waanzinnig duur!  Toen ik op de dag dat ik mijn laatste nieuwe auto kreeg weer een velg beschadigd had, besloot ik actie te ondernemen. En dat was niet alleen een belofte aan mezelf om beter op te letten met parkeren.

Na een korte zoektocht vond ik AlloyGators. Deze eenvoudige oplossing past tussen de velg en de band en komen als eerste in aanraking met de stoeprand, waardoor de velg dat niet doet. Alle dealers in het Alloygator-installateursnetwerk kunnen ze monteren terwijl je wacht. Het duurt minder dan een uur. Je kunt het zelf doen als je handig bent, en zo spaar je de installatiekosten uit, maar als je dat niet kan, zou ik dat niet aanbevelen. Goed gemonteerd blijven prima ze op hun plaats zitten en bieden ze de bescherming die je nodig hebt. Ik geef de voorkeur aan zwart, want ik hoef niet op te vallen, maar ze zijn er in een breed scala aan kleuren, dus je kan het zo gek maken als je wil. En laten we eerlijk zijn, het is niet altijd je eigen rijstijl waar je je zorgen over hoeft te maken. In mijn geval zijn er nog andere familieleden die in mijn auto rijden.

Sinds ik ze op mijn voertuigen heb laten monteren, hebben ze al vele klappen opgevangen en de velgen zijn nog steeds prima!. Vanaf €129,- heb je al een complete set, dat is minder dan de kosten van reparatie aan één wiel en een stuk minder ellende.'


Rob van Someren Radiopresentator en politieagent

 
Back to Top