WAAROM ALLOYGATOR-wielbescherming?

AlloyGators zijn de perfecte oplossing als wielbescherming van uw voertuig. De AlloyGator is ontworpen om stevig tussen het wiel en de band te passen, is supersterk en kan moeiteloos zware schokken aan, om nog maar te zwijgen van de toegevoegde stijl!

Stoeprandje gepakt, kom maar op!

AlloyGators zijn geavanceerde, robuuste beschermers voor velgen die ontworpen zijn om stoeprandongevalletjes en het rijden door kuilen op te vangen. Bijna vijftien jaar productontwikkeling heeft ons in staat gesteld een systeem te creëren voor velgbescherming. AlloyGators zijn gemaakt van supersterk nyloncomposiet met toegevoegde uv-stabilisator en versterkers, om sterkte en duurzaamheid in wisselende klimaten mogelijk te maken. Inmiddels is AlloyGator wereldleider op het gebied van velgbescherming!

AlloyGator is de enige echt werkende velgbeschermer op de markt

AlloyGator-velgbeschermers passen tussen het wiel en de band en worden op hun plaats gehoudendoor zogenaamde "diamontgrip technology"; De AlloyGators gebruiken speciaal ontworpen borgtanden in diamant vorm en robuuste roestvrijstalen clips om een ​​veilige, stevige montage op uw wielen te garanderen. AlloyGators hebben een afgeronde rand en een matte afwerking om het uiterlijk van uw wielen te complimenteren.

Concurrerende producten hebben meestal plakstrips waarmee ze bevestigd zijn. Hierdoor zullen ze bij de minst geringste aanrakening met een stoeprand loskomen, met alle gevolgen van dien.

Ik wil alloygators kopen Bel 085-3033400

ULTIEME BESCHERMING TEGEN SCHADE

Een AlloyGator beschermt zowel de velg als de bandenwand tegen blootstelling aan schade. AlloyGators zijn geschikt voor wielen met een diameter van 12″ tot 24″. Elke set bevat 4 AlloyGator wielbeschermers, 6 verbindingsclips, roestvrijstalen bevestigingsclips en lijm. De AlloyGators zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

Netwerk van meer dan 150 opgeleide AlloyGator-installateurs in Nederland

& Distributeurs in meer dan 30 landen

AlloyGator werkt hard om haar huidige distributiepartners over de hele wereld te ondersteunen bij de levering van AlloyGator-producten aan distrubiteurs, installateurs en eindgebruikers. We willen dit netwerk van vertrouwde partners laten groeien en zijn op zoek naar bedrijven die het potentieel van een samenwerking met ons kunnen zien.

AlloyGator gelooft in het aanbieden van producten en diensten van hoge kwaliteit die geen enkel ander bedrijf op dit gebied biedt. We hebben het voordeel dat we een bekroond gepatenteerd product aanbieden tegen een zeer concurrerende prijs, afgestemd op economische gebieden en tegelijkertijd de klanttevredenheid te garanderen. Onze producten bieden uitstekende groei en winstmogelijkheden voor potentiële dealers.

14 kleuren om uit te kiezen

AlloyGator is niet alleen gepassioneerd door wielbescherming, maar ook door stijl, wat betekent dat we Alloygators in 14 kleuren aanbieden, om onze klanten de optie te geven van subtiele wielbescherming of iets meer in het oog springend.

Ons unieke wielbeschermingsproduct is al meer dan 11 jaar wereldwijd marktleider!

  • Auto Express-product van het jaar
  • MIRA- en TUV-goedkeuring
  • OE-goedkeuring van meerdere merken
  • Meer dan 45 wereldwijde patenten
  • SEMA toegekend
  • Wereldwijd meer dan 4 miljoen AlloyGators verkocht

AlloyGator wielbescherming past op wielen van 12” – 24”

 

 

 

Inter

past op wielen van 12" - 19"

EXCLUSIVE

past op wielen van

12 "- 24"

Waarom AlloyGator

Back to Top