AlloyGator Wheel Care Kit

Op voorraad
SKU
Wheel Care Kit
€ 89,00

De AlloyGator Wheel Care Kit van AngelWax bevat alles wat u nodig heeft om uw wielen te beschermen tegen vuil van de weg en andere schadelijke verontreinigingen.

De wielverzorgingset bevat Fallout Remover (500 ml), Tyre Shine (500 ml), Wheel Cleaner (500 ml), Wheel Wax (100 g), twee grote microvezel doeken, één lichtmetalen wielborstel en één applicator voor de tyre shine, 3 heavy-duty spuitkoppen voor gebruik op productflessen.

AlloyGator Wheel Care Kit

De AlloyGator Wheel Care Kit bevat alles wat u nodig heeft om uw wielen te beschermen tegen vuil van de weg en andere schadelijke verontreinigingen. Samen met onze bekende partner Angelwax Limited hebben we AlloyGator Wheel Wax grondig getest in onze laboratoria. Vervaardigd in het VK door Angelwax Limited.

De wielverzorgingset bevat Fallout Remover (500 ml), Tyre Shine (500 ml), Wheel Cleaner (500 ml), Wheel Wax (100 g), twee grote microvezel doeken, één lichtmetalen wielborstel, één applicator voor de tyre shine en 3 heavy-duty spuitkoppen voor gebruik op productflessen.

Voor meer informatie over elk product in de wheelcare kit, gaat u naar de Wielverzorging-sectie van de winkel, waar ze ook afzonderlijk kunnen worden gekocht.

AlloyGator Fallout Remover (500ml)

pH neutraal en veilig te gebruiken op alle soorten wielen en oppervlakken. AlloyGator Fallout Remover is perfect voor het verwijderen van schadelijke ferrometalen van wielen en carrosserieën die, indien onbehandeld, het oppervlak van de verf binnendringen en corrosieve verbindingen creëren die door de lak van de wielen en de carrosserie heen eten. IJzer op hoge temperatuur in remstof kan hardnekkig zijn om van de wielen en van de carrosserie van de auto te verwijderen. AlloyGator laat zien waar de schadelijke ijzerdeeltjes zich bevinden door verontreiniging visueel te markeren.

GEBRUIKSAANWIJZING: Goed schudden en daarna AlloyGator Remover op het gewenste oppervlak spuiten. Wacht tot de reiniger van kleur verandert in paars / rood alvorens te spoelen. Hardnekkig vuil op uw wielen kunt u het beste eerst met de wielborstel los borstelen om te verwijderen. Laat de Fallout Remover niet uitdrogen op het wieloppervlak.

AlloyGator Tire Shine (500ml)

AlloyGator Tire Shine is een op water gebaseerde, siliconen vrije formule. Ontworpen om banden te verjongen en te beschermen. Het hecht op het oppervlak van rubber, vinyl en plastic om een ​​waterdichte barrière te creëren. Het resultaat is dat het oppervlakken een stijlvolle, glanzende afwerking geeft.

GEBRUIKSAANWIJZING: Zorg ervoor dat het gekozen oppervlak schoon is. Spray AlloyGator Tire Shine op een schone, droge spons. Behandel hierna het gewenste gebied met de spons. Zorg ervoor dat overtollig materiaal wordt verwijderd met een schone, droge microvezel doek

AlloyGator Wheel Cleaner (500 ml)

AlloyGator Wheel Cleaner is een krachtige, niet-zure, was veilige reiniger. Ontworpen voor gebruik op lichtmetalen velgen, spatbord kappen en kunststof wieldoppen. De reiniger verwijdert hardnekkig remstof en verontreinigingen zonder het wieloppervlak te beschadigen.

GEBRUIKSAANWIJZING: Verdun de wielreiniger in een geschikte container met de volgende verdunningsverhoudingen. Bij sterke vervuiling: 1 deel wielreiniger op 2 delen water. Bij lichte vervuiling: 1 deel wielreiniger op 10 delen water. Spoel het wiel af met een slang of hogedrukreiniger om los vuil te verwijderen en het wieloppervlak te koelen. Werk aan één wiel tegelijk en bespuit het wiel met AlloyGator Wheel Cleaner. Volg deze beweging met de AlloyGator Wheel Brush. Zorg ervoor dat u grondig afspoelt voordat u naar het volgende wiel gaat.

AlloyGator Wheel Wax (100g)

De was vormt een beschermende barrière op uw lichtmetalen wielen. Dit voorkomt dat schadelijke verontreinigingen zoals remstof en vuil op de lak blijven plakken. Zo verkleint u de kans dat ze verouderen. AlloyGator Wheel Wax zorgt voor een eenvoudig schoon te maken wieloppervlak met een wetlook, glanzende afwerking en een gemakkelijk schoon te maken wieloppervlak.

GEBRUIKSAANWIJZING: Breng AlloyGator Wheel Wax rechtstreeks aan op schone, koele, droge lichtmetalen velgen met een spons-applicator. Er is slechts een zeer lichte applicatie nodig om de klus te klaren. Wacht 5 tot 10 minuten om de barrière te vormen. Verwijder daarna de was met een schone, droge AlloyGator microvezel doek voordat u polijst tot een hoogwaardige afwerking. Breng een tweede laag aan en volg de instructies opnieuw voor superieure resultaten en bescherming.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AlloyGator Wheel Care Kit
Back to Top