Set van 4 AlloyGators

Op voorraad
SKU
K4
Beschikbaar voor installatie

Deni Wheelstyling

Venenweg 23, , Zwanenburg, Noord Holland, 1161AK

Nederland

0204972717

WRAP& & Go

Hoogweg 2C, , De Lier, Zuid Holland, 2678KV

Nederland

0703681097

Boegie Carcenter

Jacob Catsstraat 16-20, , Rotterdam, Zuid Holland, 3035PL

Nederland

0104671029

Tesland

Kabelstraat 7, , Almere, Flevoland, 1322 AD

Nederland

0853033403

Bandenservice Acht BV

Het Schakelplein 5, , Eindhoven, Noord Brabant, 5651 GR

Nederland

0402904300

Garage Van den Bergh

Waaldijk 9, , Dalem, , 4213 LA

Nederland

Ziebart Nederland

Zwarteweg 120, , Aalsmeer, Noord Holland, 1421vm

Nederland

Crijns Bandenspecialisten.BV

Bergerstraat 83, , Maastricht, Limburg, 6226BB

Nederland

BeBlitz high-end Detailing

Hoofdstraat 236, , Hoogezand, Groningen, 9601 EN

Nederland

Vanaf € 129,00

Bescherm je lichtmetalen velgen tegen schade die veroorzaakt worden door parkeerschades door stoepranden en andere ongevalletjes met AlloyGator velgbeschermers.

Ze zijn gemaakt van een supersterk nylon en ze zitten stevig vast tussen te velg en band, dit in tegenstelling to andere producten die gewoon op de velg geklikt of geplakt worden. Hierdoor biedt AlloyGator robuuste en ongeëvenaarde bescherming van je velgen.

Wat zit er bij een set AlloyGators?

4 AlloyGator velgbeschermers voor lichtmetalen wielen, 6 AlloyGator-verbindingsclips met reliëf, RVS bevestigingsclip's 2 gram AlloyGator superbond-lijm, Geschiktheid-meetstrip, Montage-instructies en onderhoudsadvies

Zijn mijn wielen geschikt?

AlloyGator wielbeschermers kunnen worden gemonteerd op velgen met een wieldiameter tussen de 12 en 24 inch. Hoewel geschikt voor 98% van alle combinaties van wielen en banden, raden we klanten aan voordat ze AlloyGators installeren, de geschiktheid van hun combinatie op alle wielen van hun voertuig te controleren met behulp van de meetstrip die in de doos zit. Bekijk deze korte YouTube video hoe je de meetstrip gebruikt.

AlloyGators wielbeschermers worden niet aanbevolen voor diamantgeslepen of machinaal gepolijste lichtmetalen velgen. Alhoewel het aanbrengen van de AlloyGator een goede bescherming biedt tegen beschadiging, kan het zijn dat er door beschadigingen in het gelakte wieloppervlak, onder de AlloyGator vochtcorrosie ontstaat. AlloyGator Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid als het product is gemonteerd op dit soort wielen en dergelijke schade optreedt.

AlloyGators mogen niet gemonteerd worden op auto's met een gewicht van meer dan 2500kg. Als je niet zeker bent van het gewicht van je voertuig of als je montageadvies wilt, gebruik dan onze "Vind een dealer"-zoekopdracht om een AlloyGator-installatiepunt bij jou in de buurt te vinden. Onze installateurs zijn door ons opgeleid en kunnen je adviseren over de geschiktheid van je voertuig en jouw wiel-bandcombinatie.

AlloyGator aanvaardt geen aansprakelijkheid of enige schade veroorzaakt door een AlloyGator die is gemonteerd op een voertuig dat meer dan 2500 kg weegt inclusief belading.

 

Garantie

We bieden 12 maanden garantie op al onze producten, deze garantie omvat arbeid en gratis nieuwe of vervangende onderdelen als het product kapot gaat als gevolg van fabricagefouten bij normaal gebruik.

De garantie dekt niet: verkeerd gebruik of een defect veroorzaakt door een verkeerde montage.

De garantie dekt geen schade door aanrijdingen, schade door agressieve stoffen, blootstelling aan extreme hitte of kou of andere schade veroorzaakt door overmacht of onjuiste montage of vandalisme en schade veroorzaakt door anderen.

Als je ervoor kiest om onze 5 sterren installatie te kopen, ben je verzekerd van kundige installatie.

 

Verzending

Je bestelling wordt dezelfde dag verzonden als je voor 15:00 uur bestelt. 

 

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Set van 4 AlloyGators
Back to Top