Voordelen van handelspartner worden

Waarom zou u zich aanmelden voor een AlloyGator-handelsaccount, vraagt ​​u zich af? Nou, neem het van ons aan, als je in de handel zit en er geen hebt, mis je!

Het openen van een handelspartneraccount biedt tal van voordelen, waaronder kortingen, exclusieve deals en aanbiedingen, plus prioriteitslevering. We bieden onze eindgebruikersklanten een geleverde en gemonteerde optie die we zonder ons zorgvuldig geselecteerde, getrainde netwerk van AlloyGator-handelspartneraccounts niet zouden kunnen ondersteunen.

Van scherp geprijsde handelsprijzen tot het adverteren van uw diensten op onze website en het aanbieden van handelskredietvoorwaarden (afhankelijk van de status), we bieden een geweldige kans om de bedrijfsinkomsten te verhogen, nieuwe klanten aan te trekken en de winst te verhogen via ons handelspartneraccountprogramma.

ALLOYGATOR IS DE MARKTLEIDER OP HET GEBIED VAN WIELBESCHERMING

Onze MIRA-geteste, TUV-goedgekeurde, bekroonde wielbeschermers worden wereldwijd erkend als de marktleider op het gebied van wielbescherming op voertuigen. Nu goedgekeurd door grote autofabrikanten en vertegenwoordigd in de belangrijkste dealers tot kleinere onafhankelijke service- en reparatiewerkplaatsen, bandenwinkels en carrosseriebedrijven, biedt AlloyGator een aanzienlijke extra zakelijke kans voor de autohandel.

Partners in meer dan 50 landen over de hele wereld gebruiken AlloyGator-accounts van handelspartners om het product op voorraad te houden en te leveren aan veeleisende automobilisten en wagenparkgebruikers die kostbare schade aan dure lichtmetalen velgen willen voorkomen of een zekere mate van stijl en personalisatie aan hun auto willen toevoegen. Veel chauffeurs kiezen er ook voor om AlloyGator te installeren om bestaande schade te verdoezelen.t.

SAMENWERKING MET AUTODEALERS EN EWRKPLAATSEN

De meeste autodealers en werkplaatsen worden regelmatig geconfronteerd met de vraag naar een wielbeschermingssysteem voor klanten die herhaaldelijk hun wielen in de weg staan ​​en moeite hebben om een ​​oplossing te vinden die ze hun klanten graag willen aanbieden. Door samen te werken met AlloyGator kunnen professionele bedrijven hun klanten een beproefde en vertrouwde oplossing bieden en blijven ze terugkomen voor onderhoud.

Veel van onze partners kiezen ervoor om AlloyGators aan klanten aan te bieden wanneer ze een nieuw voertuig kopen, waardoor het product in het financiële pakket wordt ingeprijsd, waardoor het product een betaalbare oplossing is voor de bescherming van lichtmetalen velgen voor de eindgebruiker.

Onze partners bieden hun klanten wielbescherming terwijl hun auto ter plaatse is voor onderhoud of reparatie en velen van hen hebben AlloyGators gemonteerd op hun personeelsvloot en vervangende auto's, waardoor hun eigen wielreparatiekosten tot een minimum worden beperkt.

LAAT UW KLANTEN PROFITEREN VAN DE VOORDELEN

AlloyGators biedt werkplaatsen een ideale gelegenheid om incrementele inkomsten te genereren door de extra arbeidskosten die nodig zijn om de beschermers te plaatsen, samen met een hogere verkoop van onderdelen en gezonde marges op het product zelf. De montage van AlloyGators duurt minder dan 1 uur en biedt werkplaatsen ook de mogelijkheid om eventuele andere stuur- en ophangingsonderhoudsproblemen die tot verdere werkzaamheden kunnen leiden, te onderzoeken en te identificeren.

Klantbehoud is bewezen als klanten terugkomen om beschadigde profielen te vervangen of gewoon om hun set op te frissen of de kleur te veranderen. Klanten die gebruik maken van onze monteurs zijn vaak nieuwe klanten die kunnen worden omgebouwd voor andere auto-onderhoudsdiensten als ze goede service krijgen. Zodra een klant AlloyGator-velgbeschermers heeft gemonteerd, zal hij waarschijnlijk terugkeren naar de AlloyGator-monteur voor het vervangen en repareren van banden.

 

5 STAR FITTING-PROGRAMMA

Via ons 5 Star Fitting-programma (selectieproces is van toepassing), worden klantboekingen via onze website geplaatst en wordt het product rechtstreeks naar de gekozen monteur gestuurd. Dit is een gemakkelijk inkomen voor 5-sterren montagepartners, naast de verkoop die wordt aangedreven door hun eigen advertenties, plus walk-ins en verwijzingen. Onze 5-sterren monteurs hebben ook voorraad om de lokale verkoop te vervullen. We zijn strategisch bij het aanstellen van nieuwe monteurs, gezien de nabijheid van andere AlloyGator-monteurs en hun doelmarkten. Dit geeft elke monteur de meeste kans op succes en biedt eindklanten een keuze op basis van marktprofiel.

NOG STEEDS NIET OVERTUIGD? NEEM HET DAN AAN VAN EEN INDUSTRY GOEROE!

'Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal auto's waarop ik AlloyGators heb gezet en ze hebben me door de jaren heen echt duizenden bespaard. Hoe weet ik dit? De ene keer dat ik er niet aan toe kwam om ze op een Range Rover te monteren, heeft een zeker familielid (die naamloos zal blijven) alle vier de velgen in een week tijd gedaan. De kosten voor het opknappen van het wiel liepen op tot € 500,-.'

'Ik vind AlloyGators de beste die er is.'

Quentin Willson – autojournalist en presentator

Back to Top