TESTEN

AlloyGators zijn goed doorontwikkelde, robuuste wielbeschermers die zijn ontworpen om de impact van stoepranden en het rijden over kuilen op te vangen.

R&D EN KWALITEIT

AlloyGators zijn goed doorontwikkelde, robuuste wielbeschermers die zijn ontworpen om de impact van stoepranden en het rijden over kuilen op te vangen. Bijna vijftien jaar productontwikkeling heeft ons in staat gesteld een wereldwijd toonaangevend wielbeschermingssysteem te vervaardigen, gemaakt van superstere nyloncomposiet met toegevoegde UV-stabilisator en impactmodifier, om de sterkte en duurzaamheid in wisselende klimaten mogelijk te maken. Onze AlloyGators, gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, zijn de beste wielbeschermers op de markt. Het nieuwe profiel is ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten van auto's en hebben een matte afwerking met 50% meer tandjes en meer metalen clips om een ​​veilige, en verbeterde passing te garanderen.


 • Getest op hoge snelheid
  Visie

 • Simulatietests op de snelweg
  Visie

 • Uitvoering met testen
  Visie

 • Band velg roll-off testen
  Visie

 • TUV-goedkeuring
  Visie

Hoe het werkt

TESTEN & CERTIFICERING

Onze producten zijn MIRA & TUV getest om de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen.

KWALITEITSNORMEN

De toewijding aan kwaliteit is een belangrijk onderdeel geweest van de werkprincipes van AlloyGator en een beslissende factor in zijn groei. Ons kwaliteitsbeleid beschrijft onze inzet voor het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen voor onze producten en in onze werkprincipes.

ONZE GARANTIE

Onze missie is om de wereldleider te zijn in het ontwerp en de fabricage van velgenbeschermingssystemen voor lichtmetalen velgen, waarbij we de hoogste normen voor kwaliteit, klantenservice, werkgelegenheid en ethiek handhaven.

Back to Top