Velgrandbescherming

Met de velgrandbescherming van AlloyGator zorgt u voor extra bescherming van uw velgen. In een onbedacht moment raakt iedereen wel eens stoeprand, kuil of hobbel met de wielen van zijn auto. Een klein foutje kan al leiden tot een dure reparatie aan de velgen van uw auto.

Onze hoogwaardige, universele velgenbeschermers vangen eventuele impact op, waardoor u met een lekkerder en zekerder gevoel rijdt. Benieuwd naar deze topaccessoire voor uw auto of heeft u nog vragen? Ga direct naar de winkel of neem contact op.

Ik wil AlloyGators kopenBel 085-3033400

  • Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren
  • Past op 98% van alle banden/velg combinaties
  • Rij zekerder met optimale bescherming tegen stoepranden
  • Beschikbaar voor 12’’ t/m 24’’ velgen
  • Uitgebreid door MIRA getest


Voorkom storende schade aan uw lichtmetaal

Lichtmetalen velgen zijn vaak de eyecatcher van uw bolide. Tegelijkertijd zijn ze wel behoorlijk kwetsbaar. Niets is dan ook storender en vervelender dan wanneer u daar schade aan oploopt. Dat gebeurt al snel, bijvoorbeeld tijdens het inparkeren of als u een kuil tegenkomt waarvoor u niet meer kunt uitwijken.

Hier bieden AlloyGators uitkomst. Ze zijn een goedkope, maar duurzame oplossing en met het juiste gereedschap supersimpel te installeren. Wetende dat uw velgen goed beschermd zijn door deze praktische velgenbeschermer, rijdt u toch zeker een stuk lekkerder.

Het oog wil ook wat

De velgrandbescherming van AlloyGator zorgt niet alleen voor optimale bescherming van uw velgen, hij geeft uw auto ook nog eens een sportief randje. U kunt natuurlijk voor de veilige, subtiele optie gaan door een kleur te kiezen die matcht met de lak van uw wagen, maar u kunt ook AlloyGators kiezen in de kleur die daar juist tegen afsteekt. Bijvoorbeeld als uw auto zwart is en u kiest voor een stel paarse velgbeschermers. Zo creëert u uw eigen look.

Ontdek onze webshop

In de webshop van AlloyGator.nl vindt u alles wat u nodig heeft om uw velgen te beschermen tegen stoepranden. Naast de AlloyGators zelf vindt u de montagehulpmiddelen en andere benodigdheden om de velgrandbescherming vakkundig te plaatsen. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de volgende producten:


Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de AlloyGator velgbescherming of heeft u vragen over de montage? We helpen u graag. Ons team met velgbeschermingsspecialisten staat voor u klaar. We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail.

Bel 085-3033400Mail ons

velgrandbescherming

Back to Top