OVER ONS

Wereldleider op het gebied van wielbescherming aan voertuigen

2010

AlloyGator opgericht als bedrijf.

78

Partners en handelsmerken wereldwijd.

34

Distributeurs over de hele wereld.

4.000.000

Wielen beschermd door AlloyGators.

ONS VERHAAL

AlloyGator is wereldleider op het gebied van de bescherming van wielen voor auto's en is uitgevonden in 2005. Curt Rathbone, nu Group Managing Director van AlloyGator Ltd, kwam op het idee toen hij weer eens zijn wiel beschadigde tegen een stoeprand op weg naar een verkoopafspraak.

Net als veel andere bestuurders is Curt gek van auto's en was hij het zat om steeds geld uit te geven aan dure velgreparaties.

Dit laatste schade zette hem aan het denken... Waarom was er niets op de markt om stoeprandschade te voorkomen? En zo begon het.

 

AlloyGator - Het merk

AlloyGator™ Ltd, een geregistreerd trademark, werd opgericht in 2007 en wordt geleid door een team van autoprofessionals met een industriële achtergrond van in totaal ruim vijf decennia ervaring. Als enthousiaste motorsportenthousiastelingen is ons team gedreven door prestaties en stylingl.

Vanaf de lancering in 2010 hebben we veel aandacht gekregen van de wereldwijde autopers. Van hen hebben we een aantal onderscheidingen ontvangen, waaronder het felbegeerde "Auto Express-product van het jaar". Met een toewijding aan innovatie, kwaliteit en klantenondersteuning hebben we de verkoop van onze producten jaar na jaar zien verdubbelen.

 

Geprobeerd, getest, vertrouwd

AlloyGators, gemaakt van supersterk nylon en bevestigd tussen de velg en band, geeft de allerbeste bescherming tegen beschadiging van lichtmetalen velgen.

Wij van AlloyGator zijn niet alleen geobsedeerd van velgbescherming, maar ook door styling, Daarom bieden we onze AlloyGator aan in 14 kleuren. Hierdoor hebben onze klanten de optie om te kiezen voor subtiele wielbescherming of iets meer in het oog springend.

Beproefd en getest, AlloyGator is door klanten wereldwijd gekozen als dé oplossing voor velgbescherming vanwege de onovertroffen kwaliteit en duurzaamheid.

 

HET TEAM ACHTER ALLOYGATOR

Herbert Kats

Algemeen Directeur

John Broekman

Operationeel Manager

Patrick Wilkens

Sales Manager

Patrick Agibay

Magazijn

Michiel van Wulfen 

Werkplaats
 
 
Back to Top