Velgen beschermen tegen stoeprand

Met de velgrandbescherming van AlloyGator kunt u uw velgen beschermen tegen de stoeprand. Iedereen raakt de stoep wel eens tijdens het inparkeren, met soms lelijke schade aan uw (lichtmetalen) velgen als gevolg.

AlloyGators zijn hoogwaardige en universele velgenbeschermers die de klap van een stoeprand opvangen. Zo voorkomt u lelijke schade en dure reparaties. Weten dat uw velgen goed zijn beschermd, rijdt toch een stuk lekkerder. Bent u benieuwd naar hoe de AlloyGators op uw auto zullen staan of wilt u eerst meer informatie? Bezoek direct onze webshop of neem contact op via onderstaand nummer.

Ik wil AlloyGators kopenBel 085-3033400

  • Verkrijgbaar in 14 kleuren
  • Past op 98% van alle banden/velg combinaties
  • Rij zekerder met optimale bescherming tegen stoepranden
  • Beschikbaar voor 12 t/m 24 inch velgen
  • Uitgebreid getest door MIRA

Zo beschermt u uw velgen optimaal tegen stoepranden, kuilen en hobbels

Onderstaande video toont de werking en plaatsing van AlloyGators. In feite werken ze dus als stootstrip voor uw lichtmetalen velgen.

Rij veiliger en zekerder

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: een gemene stoeprand die we over het hoofd zagen. Of u nu wilde inparkeren, iets te hard een oprit afreed of rondreed op een voor u onbekende plek; een ongelukje met een stoeprand zit in een klein hoekje. Dat levert vaak vervelende (en soms dure) schade op. AlloyGators nemen een deel van de angst voor een ongeluk weg: met deze velgrandbescherming kunt u erop rekenen dat uw lichtmetalen velgen in ieder geval goed beschermd zijn. Dat rijdt toch een stuk lekkerder!

Ontdek onze webshop

In de webshop van AlloyGator.nl vindt u alles wat u nodig heeft om uw velgen te beschermen tegen stoepranden. Naast de AlloyGators zelf vindt u de montagehulpmiddelen en andere benodigdheden om de velgrandbescherming vakkundig te plaatsen. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de volgende producten:

Kunnen we helpen?

Heeft u nog vragen over hoe u het beste uw velgen kunt beschermen tegen stoepranden of bijvoorbeeld over hoe u de AlloyGators monteert? We helpen u graag. U bereikt ons via onderstaande buttons.

Bel 085-3033400Mail ons

Velgen beschermen tegen stoeprand

Back to Top