Kunststof velgbescherming

AlloyGator is dé kunststof velgbescherming die de lichtmetalen wielen van uw auto beschermt tegen onder andere stoepranden, kuilen en hobbels. Schade aan uw velgen kan ontstaan bij bijvoorbeeld inparkeren of wanneer u onverwacht door een kuil rijdt. Een kleine, verkeerde manoeuvre kan leiden tot flinke schade aan uw velgen.

Gelukkig kunt u met de kunststof velgbescherming van AlloyGator veel ongelukken met uw velgen voor zijn. We bieden u een product dat dure en vaak lelijke schade voorkomt. Heeft u vragen hierover of wilt u persoonlijk advies? Onze collega’s helpen u graag.

Ik wil AlloyGators kopenBel 085-3033400

De voordelen van AlloyGator

AlloyGator’s kunststof velgrandbescherming heeft uw lichtmetaal veel te bieden. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet.

  • In 14 verschillende kleuren beschikbaar
  • Geschikt voor velgen van 12” tot 24”
  • Kunststof velgbescherming die past bij 98% van de bestaande combinaties tussen banden en velgen
  • Met een zekerder gevoel rijden en parkeren
  • Zorgt voor een sportieve, afgewerkte look
  • Uitgebreid getest door MIRA en TüV

Voorkom schade met kunststof velgbescherming

Autoliefhebbers zullen dit over het algemeen roerend met elkaar eens zijn: de velgen maken de auto. Met een viertal schone, strakke velgen creëert u precies de look die u zoekt. Schade aan velgen is voor velen dan ook een doorn in het oog. Zeker als het komt door dat ene onbedachtzame momentje tijdens het parkeren, of door die kuil in de weg die u te laat zag. Met de kunststof velgbescherming van AlloyGator voorkomt u veel van die ergernissen. Bovendien kunnen we met zekerheid zeggen dat ook u een stuk vertrouwder rondrijdt als u eenmaal AlloyGators velgbeschermers heeft  geïnstalleerd op uw velgen. Ook kunt u uw auto met een gerust hart meegeven aan een vriend of familielid.

Maak de look helemaal af

Uw velgen zijn met onze AlloyGators goed beschermd en geven uw auto een prachtige, sportieve uitstraling. Als u bijvoorbeeld kiest voor een opvallende kleur AlloyGators die mooi afsteekt tegen de autolak, kunt u met onze kunststof velgbescherming voor een echte eyecatcher zorgen. Natuurlijk kunt u het ook op safe spelen en voor een klassieke uitstraling kiezen, door een minder opvallende kleur te nemen die goed past bij de kleur van uw auto.

Bekijk onze AlloyGators

Bekijk onze producten in onze webshop

De webshop van AlloyGator heeft alles in huis om uw velgen optimaal te beschermen. We hebben uiteraard ook alle montagehulpmiddelen op voorraad, waarmee u onze kunststof velgbescherming gemakkelijk en snel installeert. Neem vooral ook eens een kijkje bij:

Kunnen we helpen?

Heeft u vragen over onze kunststof velgbescherming of wilt u hulp bij de montage? Onze velgbeschermingsexperts staan voor u klaar. U bereikt ons via telefoon of e-mail.

Bel 085-3033400Mail ons

Kunststof velgbescherming

Back to Top