Een nette auto is niet alleen een genot om in te rijden, maar draagt ook bij aan het behoud van de waarde en uitstraling van uw voertuig. Van het gebruik van handige organizers tot het beschermen van uw velgen met AlloyGators, we bieden u waardevolle tips en trucs hoe u uw auto zowel van binnen als van buiten netjes houdt.

Velgen netjes houden

De velgen van uw auto zijn vaak het meest vatbaar voor vuil en beschadigingen. Om ze netjes en in topconditie te houden, is regelmatig schoonmaken essentieel. Maar wat als u een stap verder kon gaan in bescherming? Want wat is er nou vervelender dan beschadiging op de velgen? Hier komen AlloyGators in beeld. Deze innovatieve velgbeschermers bieden namelijk sublieme bescherming tegen beschadigingen die ontstaan bij parkeerongelukjes. Ze zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze naadloos aansluiten bij het design van uw auto. U kunt kiezen voor een onopvallende kleur of juist een heel opvallende kleur om uw auto een persoonlijk tintje te geven.

Organizers en bagagenetten

Een opgeruimde auto begint bij een georganiseerde binnenruimte. Gebruik organizers voor aan de achterkant van de stoelen om speelgoed, snacks of andere spullen in op te bergen. Een bagagenet in de kofferbak is ideaal om boodschappen op hun plaats te houden of een EHBO-kit in op te bergen. Zo voorkomt u dat spullen door de auto rollen en schade veroorzaken.

Regelmatig schoonmaken

Stof en vuil kunnen zich snel ophopen in een auto. Maak er een gewoonte van om uw auto regelmatig schoon te maken. Een wekelijkse stofzuigbeurt van de binnenkant en een maandelijkse wasbeurt van de buitenkant kunnen wonderen doen. Vergeet niet de ramen zowel aan de binnen- als buitenkant te reinigen voor een helder zicht. Zorg er ook voor dat u de matten regelmatig uitklopt en indien nodig, schoonmaakt. Heeft u AlloyGators? Dan raden we aan om deze regelmatig te controleren en eventueel vuil en zand wat tussen de AlloyGator en de velg zit weg te spuiten.

Vlekken en geurtjes effectief aanpakken

Het is belangrijk om vlekken op stoelen en bekleding direct te behandelen met een geschikte reiniger. Dit helpt niet alleen om uw auto er netjes uit te laten zien, maar voorkomt ook dat vlekken permanent worden. Voor een frisse geur in uw auto, kunt u luchtverfrissers gebruiken of kiezen voor natuurlijke oplossingen, zoals een mix van baking soda en witte azijn.

Daarnaast is het handig om een kleine prullenbak of afvalzak in uw auto te bewaren. Dit helpt om rommel te voorkomen en zorgt ervoor dat uw auto netjes en georganiseerd blijft. Zorg ervoor dat u deze regelmatig leegt om ophoping van afval en onaangename geurtjes te voorkomen.

Exterieur onderhoud

Was de buitenkant van uw auto regelmatig om vuil en aanslag te verwijderen. Let ook op kleine krasjes of beschadigingen en behandel deze tijdig. Na het wassen is het aan te raden om een waxlaag aan te brengen. Deze waxlaag biedt niet alleen extra bescherming tegen zonlicht en verkleuring, maar zorgt ook voor een diepe glans die de uitstraling van uw auto versterkt.

Houd uw auto netjes met AlloyGator

Onthoud dat het onderhouden van uw auto niet alleen gaat om het uiterlijk; het is ook een investering in de levensduur en prestaties van uw voertuig. Met deze eenvoudige maar effectieve tips kunt u ervoor zorgen dat uw auto er altijd op zijn best uitziet en klaar is voor elke rit. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de juiste velgenbescherming? Dan helpen we u graag!


Contact opnemenBel 085 – 30 33 400