Het is onze 10e verjaardag!

We vieren onze 10 ste verjaardag door op zoek naar lokaal talent om ons team te versterken evenals het weggeven freebies bij onze lokale Kingfisher Shopping Center in Redditch!

Wij zijn de Britse ontwerper en fabrikant van het gepatenteerde lichtmetalen wielbeschermingssysteem "AlloyGator". Ons magazijn en kantoorruimte bevinden zich aan Heming Road, Redditch, waar we momenteel ons personeelsbestand willen uitbreiden door lokaal marketing- en creatief talent aan te trekken.

Sinds de handel begon op 1 maart 2010, zijn de verkoopopbrengsten jaar op jaar verdubbeld. Het product is nu op voorraad in ongeveer 600 verkooppunten in het VK en heeft distributeurs in meer dan 30 landen met meerdere patenten wereldwijd.

AlloyGator is gemaakt van supersterk nylon en biedt superieure bescherming onder alle omstandigheden. Het verlengt de levensduur van lichtmetalen velgen en bespaart tijd en geld op dure reparaties. De AlloyGator zit tussen het lichtmetalen wiel en de band en beschermt niet alleen het lichtmetalen velg, maar verbetert ook het uiterlijk.

Curt Rathbone, Managing Director , zei: “ We zijn verheugd om te vieren onze 10 ste jaar door te vliegen de vlag voor Midlands Automotive bedrijven. Ons steentje bijdragen om de lokale economie te stimuleren door ons bestaande interne e-commerce- en marketingteam uit te breiden, is een echte prestatie voor ons. 

De leden van onze vriendelijke AlloyGator Team is te vinden op Zondag 1 st maart in Worcester Triangle, Kingfisher Center, Redditch , waar ze blij om mee te praten en te registreren het belang van een lokale marketing / e-commerce talent zal zijn.

Kom eens kijken naar het AlloyGator-product, claim een ​​zak gratis goodies, een ballon voor de kinderen of doe mee aan een wedstrijd om een set volledig gemonteerde AlloyGator-wielbeschermers te winnen, ter waarde van maximaal £ 180,00!

AlloyGator biedt ook 25% korting op alle Redditch HQ-fittingen die op de dag zijn geboekt .

Zet deze datum in je agenda.. we kunnen niet wachten om je daar te zien!